Over ons

schoenenadas wereldwijd marktleider op het gebied van sportschoenen. Omdat we nauw samenwerken met ultieme topmerken, kunnen we altijd de beste, meest exclusieve productassortimenten aanbieden. Bij schoenenadas leven we voor sneakers, we ademen sneakers, we dromen over sneakers... We denken alleen maar aan sneakers en niets maakt ons gelukkiger dan onze fans constant op de hoogte houden van nieuwe trends.

Natuurlijk vind je onze uitgebreide collectie ook op schoenenada.com. Je winkelt er gemakkelijk, snel én wanneer het jou het beste uitkomt. 7 dagen per week en 24 uur per dag. Profiteer je hier van hoge kortingen in de online outlet!

Ons aanbod bestaat niet alleen uit exclusieve modellen en de laatste collecties van de grootste merken, maar ook uit labels van jonge getalenteerde designers, zoals Lise Lindvig en Sandie Jancovek, die ons met hun creatieve modellen hebben overtuigd.

Blijf op de hoogte en houd je sneaker-lifestyle springlevend met schoenenadas! We hopen dat je jouw favoriete paar schoenen bij ons zult vinden. Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om je suggesties naar support@schoenenada.com te versturen.